Acta tutoria 27-10-2016

Renovació de la distribució: Explicació de que els alumnes han d’enviar tots un correu a info@idelegat.com explicant si els agrada el seu lloc, si no, on voldrien ser, perquè, si no volen estar rodejats d’algú o amb algú en concret i, en tot cas, amb qui volen estar. En fi, suggeriments per ajudar-nos a nosaltres a fer la distribució prèvia que després la tutora aprovarà o hi farà certs canvis.
Si pot ser, sigueu sincers i penseu en la bona dinàmica de grup i en l’actitud a classe.

La renovació de la distribució es durà a terme el 10 de novembre, es tindràn en compte els comentaris rebuts a la bústia de correu electrònic info@idelegat.com i s’intenterà que tothom estigui el més endavant possible.

Reflexió de comentaris a classe: S’ha reflexionat i afirmat que no pot ser que a classe contínuament se sentin insults i expressions incitatives i increpadores, com per exemple tu madre, calla, empollón, tonto, tonta, matat, sobrenoms a partir del nom o cognom, etc.

Acords presos: cada vegada que se sentin comentaris o bromes inapropiades que perjudiquin la bona dinàmica de l’aula, aquests seran sancionats amb faltes de disciplina lleus, o greus, depenent del cas. També se sancionaran tots els comentaris que es facin i molestin a qualsevol alumne de l’aula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>