Guanya un iPhone 6 amb el premi 8 de Març M. Rosa Ymbert 2017 per a estudiants de secundària

Activitat 06/02/2017

Del 6 al 20 de febrer Onzena edició del Premi 8 de març Maria Rosa Ymbert per estudiants d’ensenyament secundari curs 2016-2017 Consulta les bases

L’Ajuntament de Figueres, en homenatge a Maria Rosa Ymbert i per tal de sensibilitzar els estudiants segon cicle d’ESO de la comarca de l’Alt Empordà sobre les desigualtats de gènere, convoca l’onzena edició del Premi 8 de març Maria Rosa Ymbert, d’acord amb les següents bases:

 1. L’Ajuntament de Figueres convoca el Premi 8 de març Maria Rosa Ymbert, adreçat als estudiants del curs 2016-2017 matriculats als centres d’ensenyament secundari de la comarca de l’Alt Empordà en segon cicle d’ESO (3r. i 4rt.)
 1. El treball presentat ha de tractar sobre les desigualts de gènere.
 1. S’estableixen dues categories:

CATEGORIA PLÀSTICA: dibuix, pintura, collage o foto. Es valorarà la creativat i originalitat, la idea i la autoria, la tècnica i l’execució, l’adequació a la temàtica.

CATEGORIA LITERÀRIA: relat breu de 180 paraules màxim en català o castellà, presentat a arial tamany 12 i a doble espai. Es valorarà la creativat i originalitat, la autoria i la idea, la correció gramatical i ortogràfica, l’adequació a la temàtica.

 1. Per participar en aquest Premi s’ha de presentar: la sol·licitud que acompanya aquestes bases; un sobre tancat on s’indicaran les dades de l’autor-a (nom i cognom, adreça postal, telèfon de contacte, adreça electrònica, centre on s’està matriculat/da); i

-Per a la categoria plàstica, l’obra original, exclusiva i anònima (o pseudònim), i també una còpia en una memòria USB en format JPG.

-Per a la categoria literària, el relat breu anònim (o pseudònim) i també una còpia en una memòria USB en format PDF.

 1. Tot s’ha de presentar en un paquet tancat indicant a l’exterior “XI Premi 8 de març Maria Rosa Ymbert per a estudiants d’ensenyament. Curs 2016-2017″, i el títol del treball.
 1. El termini de presentació començarà a les 8,30 hores del dia 6 de febrer de 2017 i acabarà a les 18 hores del dia 20 de febrer de 2017. El lloc de presentació de les propostes és l’Oficina Municipal d’Atenció a la Ciutadania (OMAC) de l’Ajuntament de Figueres (avinguda Salvador Dalí 107, planta baixa).
 1. El jurat del Premi estarà presidit per la Regidora de la Dona, Sra. Dolors Pujol i Matas i en formaran part els següents vocals:

•1 representant d’un grup de dones del municipi

•1 representant de l’àmbit artístic

•1 representant del Servei Educatiu de l’Alt Empordà

•Alfons Gumbau i Ymbert, membre d’honor.

 1. L’Ajuntament de Figueres atorgarà fins a tres premis per a cada categoria. El primer premi consistirà en un iPhone 6 16 GB,el segon en un iPod Touch 16 GB i el tercer en un iPod Nano 16 GB. El jurat podrà considerar desert algun o alguns dels premis i igualment podrà atorgar accèssits si considera que algun treball és digne de ser destacat.
 1. L’Ajuntament de Figueres es reserva el dret de publicar i d’utilitzar total o parcialment els treballs presentats, tant si han estat premiats com si no ho han estat. Després de tres mesos i a partir de la decisió del jurat que es donarà a conèixer en el marc de l’acte institucional del Dia Internacional de la Dona Treballadora 8 de març de 2017, els treballs no premiats quedaran a disposició dels seus autors.
 1. La participació en aquest Premi implica l’acceptació d’aquestes bases.
 1. El jurat resoldrà qualsevol dubte o gestió que no s’hagi previst en aquestes bases.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>