Reunió delegats consell escolar 07-11-2016

Aquesta reunió ha estat convocada per informar a tots els alumnes de l’institut de que queden vacants les tres places de representants del consell escolar, ja que ja han passat els dos anys en els que tres persones han exercit el seu càrrec.

No obstant, en aquesta plaça s’hi poden presentar tots els alumnes de l’institut, però es recomana que s’hi presenti gent que porti un cert temps a l’institut i coneixi una mica el funcionament general d’aquest. Per apuntar-s’hi, només cal presentar-se a consergeria, que des d’aquest dimarts 8 hi trobareu un paper que us facilitarà la conserge amb un formulari on manifestareu per escrit que voleu presentar-vos-hi. Perquè hi hagi eleccions cal que com a mínim hi hagin 4 membres. Es recomana que es presenti un nombre mínim de candidats, però no que es presenti tot l’institut (nombre molt elevat).

El dia 28 de novembre es realitzaran les eleccions del consell escolar, si és que hi ha un mínim de 4 candidats.

El consell escolar és  l’òrgan de decisió i més poderós de l’institut, on s’aproven coses molt genèriques del centre i on poques vegades es vota.

Hi participen la direcció del centre, professors, pares, alumnes i un membre de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>